Argan Yagi Fiyati

Argan yağı oldukça değerli bir yağdır. Değerli olmasının ana nedeni çok sınırlı bir corafyadan elde edilmesidir. Ancak bu durum argan yağının başına fasın sıvı altını tanımlamasını koyup yağın fahiş fiyatlara satılmasını gerektirmiyor.

Bu yağı satmaya başladığımızda sektörden çeşitli dostlarımız, memleketin doğrucusu siz misiniz demişlerdi. Evet doğrucusu olmak gerekiyor, çünkü online bir dünya da dünya her geçen gün küçülürken, yalan söylemek neredeyse imkansızken, günü kurtarmak adına söylenecek yalanlar uzun vadede zarar verebiliyor insanlara. Bu gün ihtiyaç duyduğumuz yegane şey gerek insani gerek sosyal gerekse ticari hayatta ahlak ve dürüstlük.

Argan Yağı Fiyatı


Sevgili tüketici argan yağının fas toptan litre fiyatı 30 ile 40 € arasında değişmektedir. Faslı bir çok kadın için bu onların geçimlerini sağlamaktadır. Genelde elle işlenen bir süreci olduğu için argan yağı üretimi oldukça zahmetli bir yağdır. Ancak dediğimiz gibi, fasta yerel pazardan litresini 50 - 60 € civarına alabileceğiniz bir yağdır argan yağı. Tabi bu fiyatlar yıllara göre üretim miktarları, verim, sezon ve iklime göre değişmektedir. 

Aşağıdaki linklerden argan yağının hem toptan hem de perakende fiyatlarını kontrol edebilirsiniz.



İşte argan yağının ortalama fiyatı uluslararası piyasada bu seviyede. Biz bu yağı size 12,5 tl kdv dahil fiyattan ulaştırıyoruz. Üyelerimiz ise 10 tl den 20 ml saf argan yağına ulaşabiliyorlar. Sürdürülebilir ve adil ticarete olan inancımız ve iş yapış kültürümüzle geleceğin ticari anlayışını bu günden örmenin heyecanı ve mutluluğuyla bu satırları okuyan siz değerli tüketicileri selamlıyoruz.


BU ARGAN YAĞI YAZISINI BEĞENDİYSENİZ  
AŞAĞIDAKİ SOSYAL MEDYA DÜĞMELERİ 
YARDIMIYLA PAYLAŞIN 
MAKSAT EŞ DOST OKUSUN BİLGİLENSİN !...

Share on Tumblr

Yorum Ekleyin